Verlaag je energiekosten!

De tarieven voor elektriciteit en gas zijn het afgelopen jaar enorm gestegen. Ondanks maatregelen van de overheid, zoals verlagen van de energiebelasting en BTW en het komende prijsplafond, zijn de kosten voor veel mensen met wel 200 tot 300% gestegen.

Lees meer »

Energiemanager Online en Greendata

In 2010 zijn we Energiemanager Online gestart. Inmiddels maken we niet alleen de handige en overzichtelijke Energiemanager. Ook de PV manager voor o.a. installateurs en woningbouwverenigingen en de CO2 manager voor scholen en kantoren zijn onderdeel van onze dienstverlening. We vinden het daarom tijd voor een nieuwe naam, een naam die de lading dekt:

Lees meer »

BTW verlaging

De overheid heeft per 1 juli 2022 de BTW op energie verlaagd van 21% naar 9%. De kostenberekening van Energiemanager Online houdt daar rekening mee.

Lees meer »

Tegenvaller en meevaller

De afgelopen maanden zijn de tarieven voor energie sterk gestegen. Heb je in deze periode een nieuw energiecontract moeten sluiten dan heb je dat ongetwijfeld ervaren. Heb je ook de nieuwe tarieven in Energiemanager Online ingevuld, dan zag je ook de voorspelde kosten sterk stijgen.

Lees meer »

Koppeling met SolarEdge omvormer

Vanaf nu kan je de productie van je zonne-installatie koppelen met je slimme meter account bij Energiemanager Online. Op die manier houd je perfect in de gaten of de zonnepanelen produceren wat ze moeten produceren èn zie je precies wat je aan elektriciteit in huis verbruikt.

Lees meer »