Optimaal rendement uit zonnepanelen

Heb je een groot aantal zonne-installaties in beheer? Dan wil je weten of de installaties doen wat ze moeten doen: elektriciteit produceren. Met PV manager heb je goed inzicht in de opbrengst van de panelen en kunnen opbrengstgaranties worden berekend.

PV manager koppelt met diverse merken omvormers en haalt productiegegevens en statusmeldingen uit de omvormers. Deze gegevens worden getoond op een eenvoudig en duidelijk dashboard, erop gericht om in één oogopslag te zien hoe het met grote aantallen PV installaties gaat.

PV manager is een handige tool voor installateurs. PV installaties met verschillende omvormers kunnen in 1 pakket worden getoond.

Ook voor woningcorporaties die veel PV installaties beheren, is PV manager een goede tool om inzicht te houden in de prestaties van de installaties (en of de installateur de garantieverplichtingen nakomt). Ook op basis van meetdata uit de slimme meter werkt PV manager effectief om de prestatie van de zonne-installaties te monitoren. Zie onze oplossing voor woningcorporaties.


Interesse in de PV manager? Neem contact op voor meer informatie.