Verlaag je energiekosten!

Gepubliceerd op 24 september 2022 om 20:19

De tarieven voor elektriciteit en gas zijn het afgelopen jaar enorm gestegen. Ondanks maatregelen van de overheid, zoals verlagen van de energiebelasting en BTW en het komende prijsplafond, zijn de kosten voor veel mensen met wel 200 tot 300% gestegen.

Wisselen van leverancier of kiezen voor een ander contract is normaal een mogelijkheid om de kosten wat te verlagen. Maar op dit moment bieden de meeste leveranciers alleen nog variabele tarieven, die ook nog eens vaker veranderen dan voorheen. Wil je serieus je kosten verlagen, dan zit er nog maar 1 ding op: Verlaag je energieverbruik!

Koppel je slimme meter aan Energiemanager Online, we geven je perfect inzicht in je energieverbruik, bovendien berekenen we de kosten en zie je of het voorschotbedrag dat je betaalt wel genoeg is (om hoge naheffingen te voorkomen!).

Ook nuttig om de besparingstips van Milieu Centraal toe te passen. Snelle bespaartips, die direct effect hebben. En dat effect zie je direct terug in Energiemanager Online: je verbruikt zakt onder de doelstelling en het bedrag dat je terugkrijgt bij je jaarrekening loopt op.